Ky sistem, në dallim nga venecianet e zakonshme, ka një fortësi më të madhe, që dallohet dhe te spesori i fletës. Komandimi (manual/motorizuar) i mire i fletëve bën që të krijohet një kontroll shumë i mire i diellëzimit në çdo moment të ditës, gjë që sjell komfort dhe rehati në ambjentet tuaja.

 • Fleta të mysta Alumini (50mm).
 • Guida anësore në formë kavo çeliku.
 • Ngjyra: gri mettaliz
 • Komandim manual ose të moto
 • Dimesionet maksimale: (3x3m).
 • Përshtatetsi për ambjente të jashtme ashtu dhe për të brendshm

Elementët:

 • Kaseta është e përbërë nga profile Alumini (2mm ose 2mm). Me vendosje të ndryshme të profileve arrihen zgjidhje nga më të ndryshme të fasadës.
 • Motori ofron automatizim të plotë të klimës në ambjent, është silencioz, me komandim të dyfishtë, me pult wireless.
 • Fletët e aluminit janë fletë solide dhe kompakte me trashësi 0.4mm, me lartësi 4.5mm dhe me kënd kurbature75°.
 • Guidat anësore janë të përbëra prej çeliku të pandryshkëm, 2.5mm të trasha, të mbështjella me plastikë transparente.
 • Elementët tekstil, si boshti i ngritjes ashtu dhe shkallët (kuvendosen fletët) janë të përbëra me poliester të fortë dhe rezistente, që punojnë si në tërheqje ashtu dhe në përkulje. Këto element janë termikisht të mbrojtur dhe rezistent ndaj rrezatimit U

Të gjithë këto element sjellin një performance estetikisht të lartë!