Refleksol ziiip është krijuar në mënyrë të tillë që copa të qëndrojë e tendosur në çdo pozicion të grilës. Zgjedhja e kësaj grile ju lejon të shijoni funksionin dhe përparësitë e saj edhe në erëra shumë të forta. Refleksol ziiip, një sistem i sofistikuar, përfiton hijëzim të plotë, edhe në fasada shumë të çrregullta. Është zgjidhja e vetme në llojin e saj për përdorim të jashtëm.

  • Dimensionet e kutisë së montimit janë gjërësia 113 mm dhe lartësa 128mm.
  • Dimensionet maksimale të grilës: gjërësi 3.5 m dhe lartësia 4m.
  • Copa screen metalik, basic dhe soltis
  • Komandimi manual ose i moto

Elementët:

  • Kaseta është e përbërë nga profile alumini dhe është e dizenjuar posaçërisht që të montohet në sipërfaqe të ndryshme në tavane të sheshta ose të pjerrëta.
  • Motori ofron automatizim të plotë të klimës në ambjent, qetësi, komandim të dyfishtë, pult wireless.
  • Kombinimi perfekt ndërmjet materialit të PVC-së dhe poliesterit, e bëjnë këtë cope të lehtë në mirëmbajtje dhe në pastri Copat janë rezistente ndaj motit të keq si dhe ndaj rrezatimit UV.
  • Guida anësore; dy pjesë të palosura njëra me tjetrën janë të dizenjuara posaçërisht për ta bërë instalimin sa më të lehtë të copes së montuar në zin Kjo zgjidhje bën që copa të qëndrojë në tendosje konstante, pavarësisht pozicionit.