Ky sistem është dizenjuar për mbulimin e sipërfaqeve horizontale ose të inklinuara, si për shembull galeritë ose skylightet, por kaseta duhet gjithmonë në drejtimin horizontal. Duke punuar në mënyrë të tërhequr, copa ka mundësi të rrije e tendosur edhe kur bëhet fjalë për sipërfaqe të mëdha.

  • Konstruksioni është i përbërë nga alumini.
  • Instalimi i brendshëm ose i jashtëm.
  • Gamë e gjerë pëlhurash.
  • Komandim elektrik.
  • Maksimumi i projektimit në gjërësi është 4.5m dhe në lartësi është 5m.

Elementët:

  • Kaseta ështëe përbërë nga alumi
  • Motori ofron automatizim të plotë të klimës në ambjent, qetësi, komandim të dyfishtë, pult wireless.
  • Kombinimi perfekt ndërmjet materialit të PVC-së dhe poliesterit, e bëjnë këtë cope të lehtë në mirëmbajtje dhe në pastri Copat janë rezistente ndaj motit të keq si dhe ndaj rrezatimit UV. Tendosja e copës arrihet në saj të një suste të fshehur tek fundorja.